2021 is alweer enige tijd achter me. Het laatste toernooi wat ik speelde was de finale van The Dutch Futures. Ik mocht het seizoen afsluiten met een keurige tweede plek, alleen de winnaar Lars van Meijel moest ik, nipt, voorlaten. De laatste maanden van het jaar stonden in het teken van evalueren en voorbereiden voor het nieuwe seizoen. Het belangrijkste doel van de winter was hard trainen en fit aan de start van 2022 verschijnen. Ik ben eerst naar Florida gegaan om daar met mijn swingcoach Paul Looijmans bij Mike Bender les te nemen en te trainen. Ik doen dat al een aantal jaren en het is steeds goed mijn swing door te nemen en de aanbevelingen in mijn trainingsprogramma op te nemen. We zetten er de puntjes op de i. In januari heb ik een paar weken getraind in Dubai. De omstandigheden zijn ideaal, de banen zijn in perfecte condities en het klimaat nodigt uit om hard te trainen. Dat heb ik dan ook gedaan en mijn lijf voelt goed, geen pijn in mijn pols en mentaal heb ik mijn hoofd op scherp gezet. Ik ben er klaar voor en inmiddels zit ik in Egypte om daar twee toernooien van de Alps Tour te spelen. Ik wil me dit jaar gaan richten op toernooien van de Pro Golf – en Challenge Tour. Omdat de Alps Tour eerder begint gebruik ik de eerste twee toernooien als voorbereiding op het seizoen. De Pro Golf Tour start medio maart en vanaf mei heb ik 7 starts op de Challenge Tour. Lets Do It !!