Sinds een paar weken kan ik weer volledig trainen. De blessure aan mijn pols is hersteld en ik speel weer pijnvrij. Het eerste toernooi wat op de kalender stond was het individuele EK in Zwitserland. Van 22-25 september speelde ik op Zurich Golf & Countryclub, de eerste drie dagen kon ik een mooie stijgende lijn in mijn scores laten zien, 74-72-70. Helaas moest ik voor de slotronde een totaal van 79 noteren. Het spel was gedurende het toernooi te wisselvallig, met name de slagen met ijzers, wat normaal een sterk onderdeel is, was ondermaats. Uiteindelijk T49 op het leaderbord, een teleurstellend resultaat te meer omdat het mijn laatste amateur toernooi was.

Ik heb de stap naar professional gemaakt en mijn eerste wedstrijd als prof werd een 2 daags toernooi van PGA Holland, Het Papendal Open, op de Edense. Met degelijk en solide spel mag ik rondes 67 (-4) en 69 (-2) laten noteren. Ondanks het slechte weer en een paar kansen die ik liet liggen een prima resultaat en mijn eerste overwinning als prof!

De volgende stap is de Q-school van de Pro Golf Tour, een toernooi in twee delen, genoemd stage 1 en stage 2 oftewel first en second stage. Het wordt gespeeld op Golfclub Paderborner Land in Salzkotten, Duitsland op 13 en 14 oktober de 1st stage. De beste gaan door naar de 2nd stage op 15 en 16 oktober. Hier komen weer 96 spelers uit diverse categorie├źn bij elkaar en de beste 30 verdienen een speelrecht voor volgend jaar.