Het eerste toernooi van het nieuwe jaar is voorbij en dat was meteen een goede start. Winnen doe je niet vaak, maar de winst pakken is mooi, zeker zo aan het begin van het seizoen. Het was een mooi toernooi, een eerlijke baan, lastige rough hier en daar, maar als je de fairway blijft vinden creëer je kansen en als je dan de birdies kunt maken kun je scoren. Ik had een aantal mooie wedges daar waar ik de fairway miste en kon daardoor voor de winst blijven gaan. Ik speelde drie rondes, alle drie onder Par. Rust, geduld en vertrouwen, dat was continue in mijn gedachte, bezig zijn met het proces en kijken wat daar uitkomt. Vooral op dag twee resulteerde dat in een hele mooie score, -8.  De wind maakte het uitdagend, maar iedereen speelt met dezelfde wind en ik vind dat altijd een mooie factor in het golfspel. Ik ben blij met mijn spel en de ervaring neem ik mee naar Dubai. Ik ben inmiddels onderweg en hoop daar een week goed te trainen. Op naar een mooi seizoen 2023! Ik houd jullie op de hoogte.