Het zal enige tijd stil blijven rondom mij als het om golfen gaat. Zoals jullie weten heb ik vorig jaar een blessure opgelopen aan mijn pols. Dat leek na de injectie in september verleden tijd, maar helaas begon de pijn langzaam weer op te spelen. Toen ik vorige maand naar Afrika vloog herkende ik de oude pijnklachten. Ik hoopte dat het na een paar dagen rustig aan doen beter zou worden, maar dat was hopen tegen beter weten in. Toen ik maandag op de driving range ging trainen voelde ik op het moment dat ik van de top backswing, de downswing wilde inzetten steeds een pijnscheut in mijn pols. Ik heb nog geprobeerd de pijn te omzeilen door anders in te zetten of de swing korter te houden, maar dan was de timing zoek en dat ging, heel logisch. ten koste van het resultaat. Ondanks dat ben ik met tape en een pijnstiller toch aan het toernooi begonnen. Al na de eerste ronde bleek dat geen goede keuze en doorspelen zou heel onverstandig zijn. Terug in Nederland heb ik me bij mijn arts gemeld en samen met mijn team besloten te gaan opereren. Een lastige keuze zo aan het begin van het seizoen, maar mijn carrière duurt nog lang en ik wil weer pijnvrij kunnen golfen en presteren. Gister heeft de operatie plaatsgevonden. De arts heeft gevonden wat hij verwachtte en dat is verholpen. Nu herstellen en revalideren. Ik hoop begin augustus er weel top fit te staan.