De eerste wedstrijd van het seizoen zit er op. Ik speelde het Zuid Afrikaans Strokeplay Kampioenschap op golfclub Randpark in Johannesburg. Ik ging goed van start. De eerste twee rondes speelde ik solide en dat komt ook in de score, twee keer 69, tot uiting, goed voor T7 op de helft van het toernooi. Van tee tot green speelde ik heel degelijk. Helaas werden de fouten meteen afgestraft door een bogey en kon ik de goede slagen niet uitbetaald krijgen in birdies. Ik probeerde geduldig te blijven maar dat leverde niet het gewenste resultaat op. Met name door de derde ronde bleef mijn resultaat wat achter op wat ik hoopte. Met scores van 72 en 70 sloot ik het toernooi af, goed voor T18. Als het er zo staat niet eens gek, drie rondes onder Par, totaal score -8 voor het toernooi en nog maar net hersteld van een blessure. Dat geeft veel vertrouwen voor het volgende toernooi.

Deze week speel ik het South African Amateur Championship op Royal Johannesburg en Kensington golfclub. Volg het op :

https://livescoring.handicaps.co.za/albport/golfclubtv.jsp?pg=332919453&ps=332919296