De drie toernooien in Egypte zitten er op. Het plan was om twee toernooien op de Alps Tour te spelen, een week naar huis te gaan en dan de start te maken op de Pro Golf Tour. Maar door de eerste twee toernooien goed te presteren en mezelf een goede uitgangspositie te verschaffen in de Order of Merit heb nog een toernooi gespeeld van de Alps Tour gespeeld. De eerste twee toernooien vonden plaats op Sokhna Golf in de buurt van Suez, het derde toernooi werd gespeeld op New Giza Golf meer richting Cairo. De eerste twee toernooien heb ik zeer goed gespeeld. Een T5 met een score van -10 na 3 rondes en een T3 met zelfs -15 eveneens na 3 rondes. In overleg met mijn team heb ik toen besloten een derde toernooi te gaan spelen en als ik daar de Cut zou halen de Alps Tour verder te volgen. In het laatste toernooi werd ik 38 ste. Hier moet ik wel een kanttekening plaatsen. Deze wedstrijd is maar over 2 in plaats van 3 rondes gespeeld. De reden was een harde wind waardoor de laatste ronde werd afgelast. Voor mij een zeer slechte timing daar ik een zeer goede start had gemaakt. Mijn score -5 na 7 holes… Nu was de wind niet het grootste probleem, maar de holes waren op 2 greens zo slecht gestoken dat de bal daar niet stil bleef liggen. De organisatie heeft de taak de hole zo te plaatsten dat de bal door de wind niet kan verrollen. Hier is men daar dus in gefaald. Ik baalde enorm, maar heb het direct omgezet in een extra motivatie om in ItaliĆ« te gaan knallen. Ik speel daar nu twee toernooien, van 21-23 maart in Rome en van 13-15 april in Pescara.